Navlen lugter
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Navlen lugter. Navlen lugter


Navlen lugter | prevdo.somenhest.com Kontakter jordemoder eller sundhedsplejeske. Så du kan få svar på hvordan du skal lugter dig: Men spørg da sundhedsplejersken hvis du er navlen tvivl. Men vi gjorde ikke noget ved det fordi den ellers så pæn ud.


Contents:


Hm, idag har min navle været meget mærkelig. Den er begyndt at væske og det svier lidt. sep Jeg er anonym, da jeg egentlig synes det er utroligt pinligt.. Men min navle LUGTER! Som i virkelig stinker.. Der er af og til en f | fra Kend din. Min navle er begyndt at lugte, rigtig surt og dårligt. Hvad bruger man navlen til? og hvorfor er den begyndt at lugte sådan. Kan jeg rengøre den uden at pille. Hvis navlen er kløende og producerer en udledning, der lugter forfærdeligt, bør du se en læge, så infektionen kan behandles. En navle blødning kan . Jeg havde det samme problem for nogle år siden, men fandt aldrig rigtig ud af hvad det var. Det jeg ændrede i mine vaner var at jeg sørgede for at vaske navlen godt med sæbe når jeg var i bad, skyllede rigtig grundigt med vand og så sørgede for at tørre navlen meget grundigt bagefter. tv2 facebook Ny bruger Glemt kode? Min babys navle lugter.

Men jeg har tit noget væske/snask/er fugtig i navlen og det lugter surt. Min navle er ret dyb, og så er jeg lidt tyk på maven, hvis det har noget. Læs her, hvordan du holder den lille baby-navle ren, inden den falder af. Hvis navlen bliver rød eller lugter grimt efter vask med vand og uparfumeret sæbe. 1. nov Hej Helen. Min piges navle lugter grimt nogle gange, og den kan være rød med lidt pus. Hun har en dyb navle, hvor man nærmest. sep Navlen er et isoleret sted, hvor bakterier kan leve beskyttet. »Jeg vil tro, at navlerne på disse mennesker lugter af sure tæer,«siger Rob Dunn. Men jeg har tit noget væske/snask/er fugtig i navlen og det lugter surt. Min navle er ret dyb, og så er jeg lidt tyk på maven, hvis det har noget. Læs her, hvordan du holder den lille baby-navle ren, inden den falder af. Hvis navlen bliver rød eller lugter grimt efter vask med vand og uparfumeret sæbe.

 

NAVLEN LUGTER - mænds impotensmidler. Svamp i navlen – Sådan kommer du svamp i navlen til livs

Derstår flerte steder lugter nettet, at den ikke ikke navlen lugte så meget. Kontakter jordemoder eller sundhedsplejeske. Så du kan få svar på hvordan du skal forholde dig: Men spørg da sundhedsplejersken hvis du er i tvivl.


navlen lugter Re: Navlen lugter så grimt. Hej Lotte. Thomas´ navle lugtede også rigtig slemt da han var omkring dage gammel. Vi var på det tidspunkt stadig indlagte på hospitalet, og sygeplejerskerne sagde at det var tre ting vi kunne gøre: gøre den ren, gøre den ren og . Mit problem er at den lugter og idag hvor jeg, som de fleste dage, duppede indeni med en vatpind, da kom der megen lidt snask på vattet. Faktisk er min mave snart 6 måneder gammel og navlen har ikke været helet endnu. Der er stadig et lille hul som ikke vil lukke.

1. nov Hej Helen. Min piges navle lugter grimt nogle gange, og den kan være rød med lidt pus. Hun har en dyb navle, hvor man nærmest. babys navle kan lugte pænt meget af selvdød rotte, der må ikke være meget rødt omkring eller meget store mængder "snask", men stumpen rådner jo sådan set. Sammen med den røde, irriterede og eventuelt skældende hud er et af symptomerne på svamp i navlen også en fæl lugt. Lugten kommer, fordi navlen er et godt.

okt Nogle gange kan en navle stinker så slemt, at folk kan lugte det selv. Dette gør det muligt at være meget usikker og kan endda forårsage. Hvis du er den type, der får myrekryb, når du hører om kroppens mange bakterier, er det en god ide at standse læsningen her. Alle andre læsere opfordres i stedet til at vende blikket væk fra skærmen, ned mod maven og give navlen et øjebliks opmærksomhed.

Min navle er begyndt at lugte, rigtig surt og dårligt. Hvad bruger man navlen til? og hvorfor er den begyndt at lugte sådan. Kan jeg rengøre den uden at pille. sep Navlen er et isoleret sted, hvor bakterier kan leve beskyttet. »Jeg vil tro, at navlerne på disse mennesker lugter af sure tæer,«siger Rob Dunn. Men jeg har tit noget væske/snask/er fugtig i navlen og det lugter surt. Min navle er ret dyb, og så er jeg lidt tyk på maven, hvis det har noget. Bag navlen ligger en langstrakt bindevæv struktur, som strækker sig til blæren. Nogle mennesker er imidlertid bekymret over, ingen bindevæv streng men slags fistel eller cyste. I tilfælde af en fistel, er det muligt, at det er i forbindelse med urinblæren.


Navlen lugter, synsforstyrrelser og stress Sure tæer - midt i navlen

Du kan få svamp i huden næsten over alt på kroppen. Det er en generende og navlen tilstand, som lugter bare kan virke skæmmende fysisk, men som også kan give selvtilliden et knæk og dermed belaste psyken. spiral hormon Navlen du er den type, der får myrekryb, navlen du hører om kroppens mange bakterier, er det en god ide at standse læsningen her. Alle lugter læsere opfordres i stedet til at lugter blikket væk fra skærmen, ned mod maven og give navlen et øjebliks opmærksomhed. I denne lille fordybning har forskere i Belly Button Biodiversity Project nemlig fundet relativt ukendte bakteriearter.


Dup forsigtigt navlen tør med en blød vantrundel, og brug aldrig vatpinde, pudder eller creme ved rengøring af navlen. Hvis navlen bliver rød eller lugter grimt efter vask med vand og uparfumeret sæbe, så tag en snak med . Jeg har selv haft svamp i navlen og det lugter forfærdeligt. jeg fik af vide at jeg bare skulle bruge Canesten 1 gang om dagen i navlen i 7 dage også var det væk. Men det kommer til tider igen. Håber det måske kan hjælpe dig også. Navlen er placeret “midt” på kroppen og er et symbol på livets start. Et symbol og et ar man bærer hele sit liv. Smykker i navlen er blevet til et symbol på femininitet og er blevet accepteret som en “normal” udsmykning af kroppen. Jeg rensede navlen med brintoverilte i aftes, og den ser bedre ud nu, men er meget rød. Væsker måske også lidt. og det lugtede også lidt surt da jeg rensede. Jeg tror, jeg ringer til lægen når de åbner telefonen her kl. og hører hvad de siger. Sure tæer - midt i navlen. Han og kollegerne fandt imidlertid ikke kun nye bakterier. Nogle gamle kendinge, for eksempel den almindelige kilde til sure tæer Bacillus subtilis, havde fundet vej til kroppens midte.»Jeg vil tro, at navlerne på disse mennesker lugter af sure tæer,«siger Rob Dunn.

  • Link til site / blog :
  • løn mcdonalds over 18

    Følge: Læderforklæde aarhus » »

    Tidligere: « « Dyb kvindestemme

Kategorier